Student Brand Manager Program

A program célja, hogy egy olyan „országos”, diákokból álló értékesítői csapat jöjjön létre, amely a Diák Kedvezmény Partner Program hálózatának növekedéséért és támogatásáért felelős.

Röviden a Diák Kedvezmény rendszerről

Célunk egy olyan egységes rendszer létrehozása, melyben a diákok a lehető legnagyobb mértékben tudják kihasználni a diákigazolványuk adta lehetőségeket. Ennek megvalósítása érdekében a hallgatók által is fontosnak tartott területeken szeretnénk egyre több Elfogadóhely által egyre több kedvezményt biztosítani. A partnerek által nyújtott kedvezmények/szolgáltatások régiós csoportokra és felhasználhatósági területekre vannak bontva, ami által egyszerűen tájékozódhatnak a fiatalok a kedvezményekről.
Kategóriák, melyekben új partnereinket keressük: Étkezés, Szolgáltatás, Egészség, Kultúra, Oktatás, Szórakozás. Az új Diák Kedvezmény rendszer kiemelt figyelmet szentel a diákok és a partnerek igényeinek kiszolgálására.
Fiatalosan kommunikálunk, és üzletiesen cselekszünk.

Munkakör

A rendszer értékesítői hálózatának egyik fontos pillére az egyetemi élet legpontosabb ismerőiből kialakított csapat, akik képviselni fogják lokális szinten a diákokat, hisz ők tudják, mik azok a helyek és szolgáltatások, amikre a diákoknak leginkább szükségük van. Ezen kívül fontos szerepük van a partneri kapcsolattartásban, hisz ők fogják először felvenni a kapcsolatot, ajánlani a rendszer nyújtotta lehetőségeket, és kihelyezni a POS anyagok.

Az SBM feladatai:

- Minden általa elérhető felületen hirdetni a Diák Kedvezmény rendszert
- Potenciális partnerek felkutatása / A rendszer működésének bemutatása
- A Partner Program előfizetői csomagjainak értékesítése
- Partnerek számára technikai segítségnyújtás
- POS anyagok kihelyezése

Jelentkezz rövid bemutatkozó levéllel, és egy magyar nyelvű önéletrajzzal az
sbm@diakkedvezmeny.hu címen, vagy érdeklődj a részletekről a MELÓ-DIÁK elérhetőségein.