Vérünkben a segítség!

Vérünkben a segítség!
Aki adja, annak csak egy óra, aki kapja, annak az egész élet.

A legtöbb egyetemista csak a véradást ismeri, ugyanakkor kevesen tudják, hogy hazánkban már több, mint tíz éve lehet vérplazmát adni a KEDPLASMA Magyarország plazma központjaiban.

Önkénteseink jelentős része fiatal egyetemista, jó látni, hogy a fiatalokban már korán tudatosul a segítés szándéka. Mondhatnánk, nekik már vérükben a segítség!

Léteznek olyan betegségek, amelyek gyógyításához szükséges gyógyszereket mesterséges úton nem, csak a plazmából készült vérkészítményekbőllehet előállítani.

Vannak már olyan donoraink, akik több, mint 350-szer adtak plazmát. Általában jellemző, hogy baráti társaságok alakulnak ki az önkénteseink között. Minden alkalommal 3500 Ft költségtérítésben részesítjük a plazmát adományozót.Tekintve, hogy évente 45 alkalommal lehet plazmát adni sokan vannak, akik így évi 157500 Ft-tal egészítik az egyetemi költségvetésüket.
Minden alkalommal ízletes szendviccsel, kévéval és izotóniás itallal vendégeljük meg donorainkat.
A szükséges adminisztrációés a donáció összesen maximum egy órát vesz igénybe. Az első alkalommal egy ingyenes orvosi vizsgálaton esik át minden jelentkező, amennyiben megfelelőek az eredmények legközelebb már kezdődhet is a plazmaadás.

Budapesten két helyen a Deák téri City Centerben, illetve az Infoparkban, valamint Debrecenben és Pécsett lehet vannak plazmagyűjtő központok.

Az érdeklődők telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is felveheti velünk a kapcsolatot.

VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!

www.kedplasma.hu